neljapäev, oktoober 19, 2006

Veiniekspert: Võtsin vastu meelitava kutse ja otsustasin osaleda kontinendimatka neljandal etapil. Ostsin selleks puhuks veinid ise. "Ma arvan, et Toomasel on punane vein," arvas Ere. "Ma siiski usun, et valge," ütles Tuuli. "Jah, teil mõlemal on õigus," vastas Toomas.

Võtsin Erumir silti kandva valge ja punase Kataloonia veini. Julgete seiklushimuliste tütarlaste matkale sobis vein sildi järgi ideaalselt: tegemist on ka julgete sordisegudega.

Valge vein oma klaari rohepäikeselise särava värvi, puuviljaaroomi ja kestva järelmaitsega sobis väga hästi lõkketulel fooliumis küpsetataud sirmikutega.


Erumiri punase crianza kohta on keegi tarkpea oma arvustuses kirjutanud: "ploomikompott mis on justkui vanilje ja nelgiga üle puistatud; heas tasakaalus maitse - tunda kirssi ja röstitud mandlit". No kuulge, sõbrad, me tulime veini jooma, mitte kompotti sööma! See on klassikalise hispaania vaadiveini toonidega suurepärane jook, kuid jalgsimatka jaoks vast liiga kange.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

...väga vastik on lugeda selliseid blooge, kus pead kuskilt altotsast hakkama otsima stoori algust ja siis nagu mingi kili x teid pidi üles jõudma.
Sellised blogid pannakse ajalisse järjestusse - start üleval, finish allotsas.
Õppige ometi inimeseloomad, mida endast kujutab meedia. Praegu olete kaotanud tubli 80% potentsiaalsetest lugejatest oma tehniliste idiootsuste tõttu.